Sommarpersonal sökes till Kristdala Kanot

Uppdatering: Tjänsterna för sommaren 2022 är tillsatta.


Vill du vara med och skapa paddelupplevelser för våra besökare?

Sedan 2019 har vi steg för steg förverkligat drömmen om att skapa paddelupplevelser på meteoritsjön Hummeln. Vill du vara med och jobba hos oss i sommar?

Sommaren 2022 hoppas vi kunna hitta två personer som är lika drivna som oss och vill jobba med vår kanotuthyrning. Vi söker dig som kommer att bilda team med oss och vara ansiktet utåt mot våra kunder. Du kommer att ta hand om utlämning av bokade kanoter, sköta om vår utrustning och kanotområdet samt följa med på guidade turer.

Vi sköter om bokningarna och alla kontakter med kunderna inför paddlingen.

Dagar då vi hade bokade dagsutflykter är du på plats i Kalkviken vid klockan 09:00 för att öppna och städa så att det ser snyggt ut. Du packar tunnorna med utrustning till dagens bokade turer enligt vår checklista. När kunderna anländer vid 10-tiden går du igenom viktig säkerhetsinformation med varje sällskap. Du ser till att kanoterna kommer i vattnet på ett säkert sätt och att de kommer iväg. Arbetspasset är slut klockan 11:00. Vid kvällsutflykter är du på plats vid 17:00 och kunderna kommer vid 18:00 och då ska allt vara förberett på samma sätt som för dagsutflykterna.

När vi har guidade turer bokade så är det Niina som guidar kunderna på sjön. Du hjälper Niina med kunderna, ser till att alla får utrustning och ser till att kanoterna kommer i sjön och att alla känner sig trygga. Du följer med på den guidade turen och har även ansvar för den fika som ska följa med och avnjutas intill sjökanten under paddelturen.

Våra öppettider

  • 30 april till 26 juni öppet lördagar och söndagar
  • 27 juni till 21 augusti öppet cirka fem dagar i veckan, både vardagar och helger enligt schema som vi kommer överens om tillsammans
  • 27 augusti till 2 oktober öppet lördagar och söndagar

Arbetstid: Vi söker främst personal till högsäsong dvs. 27 juni till 21 augusti. Då kanotuthyrning är relativt beroende av väder och vind då bokade turer kan bli inställda med kort varsel. Det krävs således viss flexibilitet från vår personal.

Önskemål: Du gillar att arbeta med människor och har god känsla för service. Fördel om du paddlat kanot tidigare men inget krav. Född 2004 eller tidigare.

Krav: Du måste själv kunna ta dig till Kalkviken med cykel, moped eller bil varje dag. Du behöver kunna tala både svenska och engelska.

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan: Mejla din ansökan till info@kristdalakanot.se, skriv Sommarpersonal i rubriken. Vi intervjuar löpande tills vi hittar rätt. Frågor kan besvaras av Annicka och Niina, se kontakt.