Vi erbjuder stabila familjekanoter

Inkas Linder 525 är en stabil familjekanot med två säten men är godkänd för tre vuxna med en extra sitsar så att tre vuxna kan sitta bekvämt. Två mindre barn under 12 år kan enkelt sitta i mitten på golvet.

Inkas Linder 525

Material: Aluminium
Längd: 525 cm
Bredd: 90 cm
Vikt: 38 kg
Maxlast: 400 kg

Paddling för två eller tre

Vanligtvis så paddlar man två eller tre i en kanot. Om man är två vuxna som paddlar så rymmer kanoten stor packning. Vi har tunnor med lock att lägga packning och kläder i. Vill ni tälta så finns det gott om plats för tält, sovsäckar etc. Vill ni inte ta all packning i kanoten så kan vi köra ut med packningen till övernattningsplatsen mot en extra avgift.

Paddling för barnfamiljen

Våra kanoter är godkända för tre vuxna men för barnfamiljen går det bra att paddla med två vuxna och två barn under 12 år. Är båda barnen över 12 år så föreslår vi att ni bokar två kanoter med en vuxen och ett barn i respektive kanot.

Vad behöver jag för utrustning?

Det gäller att ha rätt utrustning för paddelturen. Vi har samlat information om vad som ingår i kanothyran och vad du själv behöver ta med i din packning. Här kan du läsa mer om vår utrustning och din egen packlista!

Ni startar och avslutar dagen vid strandkanten i Kalkviken!
En härlig paddeltur passar bra för hela familjen!