Vi erbjuder stabila familjekanoter

Inkas Linder 525 är en stabil familjekanot med två säten men är godkänd för tre vuxna. Vi erbjuder extra kanotsitsar till tilläggspris.

Inkas Linder 525

Material: Aluminium
Längd: 525 cm
Bredd: 90 cm
Vikt: 38 kg
Maxlast: 400 kg

Paddling för två eller tre

Vanligtvis så paddlar man två eller tre i en kanot. Om man är två vuxna som paddlar så rymmer kanoten stor packning. Vi har tunnor med lock att lägga packning och kläder i. Vill ni tälta så finns det gott om plats för tält, sovsäckar etc. Vill ni inte ta all packning i kanoten så kan vi köra ut med packningen till övernattningsplatsen mot en extra avgift.

Paddling för barnfamiljen

Våra kanoter är godkända för tre vuxna men för barnfamiljen går det bra att paddla med två vuxna och två barn under 12 år. Är båda barnen över 12 år så föreslår vi att ni bokar två kanoter med en vuxen och ett barn i respektive kanot.

Paddling för en grupp

Vi har åtta kanoter under säsongen 2021 och kan således ta emot större grupper vid samma tillfälle. Företag kan få betalning via faktura. Pris för företagsgrupper är 600 kr/kanot exkl. moms.

Vad behöver jag för utrustning?

Det gäller att ha rätt utrustning för paddelturen. Vi har samlat information om vad som ingår i kanothyran och vad du själv behöver ta med i din packning!

Utrustning & din egen packlista

Ni startar och avslutar dagen vid strandkanten i Kalkviken!
En härlig paddeltur passar bra för hela familjen!