Paddling till Råsviks badplats

Passar perfekt för barnfamiljen och för dig som inte vill paddla så långt så rekommenderar vi en paddeltur till Råsviks badplats som Visit Småland utsett till ett av Smålands tio topp-dopp.

Paddelturen börjar vid Kalkviken. Ni paddlar längs land genom norrsjön till Båtviken och paddlar söderut längs land till badplatsen Råsvik. I Råsvik lägger ni kanoterna på den första stranden (ej vid bryggor och ramper). Tänk på att bära upp kanoterna ordentligt om ni väljer att stanna här för att bada, fika och grilla.

Råsviks badplats

Råsviks badplats är en kommunal badplats med badbryggor och handikappramp, toaletter, omklädningsrum, fikabord och grillplats. Tält får sättas upp efter kl. 18 och måste tas ner före kl. 10 på förmiddagen. Skräp slängs i avsedda tunnor. Var försiktig vid grillning och glöm inte att kontrollera om det är eldningsförbud. Medtag egen ved eller kol att använda i grillen. Fiske är inte tillåtet från badbryggorna. Fiskekort köper du enkelt från iFiske.

Boka en paddelupplevelse till Råsvik!

Viktig information

Paddelkarta till Råsvik

För en barnfamilj är det enkelt att stanna till vid Råsviks badplats. Foto: Annsofie Carlson
I Råsvik finns fin grillpalats där det går att grilla korv. Passa på att lyxa till det lite extra tillbehör på utflykten.
Råsvik är perfekt att stanna till vid så att barnen får en rolig paus. Här finns fikabord, bad och bryggor, fräscha toaletter och en grillplats.