Om Kristdala Kanot

Kristdala Kanot startade upp verksamheten sommaren 2019 efter att vi under våren samma år förvärvade begagnade Linder-kanoter och paddelutrustning på Blocket.

Samarbetet var initialt tre entreprenörer men efter två säsonger så köpte Niina och Annicka ut den tredje delägaren.

Tanken med verksamheten är att erbjuda hållbara paddelupplevelser på meteoritsjön Hummeln. Vi ska erbjuda god service till våra kunder som till största delen består av barnfamiljer samt yngre och äldre par.

Vi vill hela tiden utveckla vår verksamhet på ett hållbart sätt och är mycket tacksamma för den feedback vi får från våra kunder.

Välkommen till Kristdala Kanot och våra härliga paddelupplevelser på meteoritsjön Hummeln!

Niina Nordlund

Jag är uppvuxen i Oskarshamn och är från början en riktig havstjej. Bor numera på Malghults Gård, en liten gård, mellan Kristdala och meteoritsjön Hummeln som fångat mitt hjärta.

Jag brinner för hälsa och hållbar naturturism och följer gärna med våra kunder och guidar runt sjön och i omgivningarna. Tar mer än gärna en lång härlig simtur med.

Annicka Gunnarsson

Jag är född och uppvuxen i Kristdala. Efter studier på annan ort flyttade jag hem igen. Jag brinner för entreprenörskap och landsbygdsutveckling.

Har badat i meteoritsjön Hummeln varje sommar sedan jag var liten och älskar att blicka ut över sjön och tanka ny energi.

Att få möjligheten att erbjuda fler att uppleva meteoritsjön Hummeln med paddling och bad är så himla roligt.